Werkwijze

Showroom

U kunt bij ons in de showroom aan de Hogestraat 20 in Loppersum de collectie voor de Woning of Projectinrichting bezichtigen. Ook is het mogelijk om stalen mee te nemen naar uw woning om de kleur en stijl  rustig te overwegen.

Mocht het niet lukken om bij ons te komen, dan kunnen wij ook bij u langs komen, en aan de hand van wat u opgeeft kunnen wij al heel gericht stalen daar voor u meenemen. Uiteraard kunt ook via onze site een keuze maken.

Meten

Nadat er een keuze is gemaakt is, zal er gemeten moeten worden, en kunnen we de situatie ter plekke beoordelen en eventueel  praktische zaken overleggen. Ook is het mogelijk om vanaf een bouwtekening te kunnen berekenen.

Keuze, bestellen en afspraak

Er kan een vrijblijvende offerte worden gegeven, en voor een akkoord daarop kunnen wij gaan bestellen. De levering kan binnen 6 werkdagen gedaan worden mits het op voorraad is bij de leverancier. Na binnenkomst van de bestelde goederen, gaan wij over op het maken van een afspraak voor het leggen en of monteren.

Werktijden

We kunnen op flexibele tijden op werkdagen aan het werk, afhankelijk van uw situatie en dat kan  om 07:30  s óchtends zijn of bv om 09:00.

Stoffeerders

Afhankelijk van de omvang van de opdracht komen we met één of twee stoffeerders

Leg, Naai en Montagekosten

Bij kleine bestellingen, oppervlakten en laminaat brengen we kosten in rekening. U kunt meer informatie hier over krijgen van de verkoopmedewerker.

Oplevering

Als de werkzaamheden klaar zijn, lopen we het werk gezamenlijk na voor de oplevering.

Facturatie

Na uw goedkeuring met de oplevering, ontvangt u de factuur per post of mail.

Meer informatie

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.